HILA: SË BASHKU KEMI BËRË SHUMË, TË TJERA PROJEKTE PËR TË GJITHË ZONËN. Mes brohoritjeve dhe flamujeve te partise demokratike, kandidati I PD-se, Zef Hila ka marre mbeshtetjen maksimale te banoreve ne qender te fshatit Bushat. Nje takim entuziast I banoreve te cilet I kane dhene besimin kryetarit aktual te komunes Bushat.

Gjate fjales se tij kandidati I PD-se Zef Hila, ka deklaruar se projektet jane gati dhe presin vetem financimin per ti dhene zhvillimin e duhur kesaj zoneTe pranishem ne kete takim kane qene drejtues te larte te partise demokratike, mes te cileve, Kryetari I Partise Demokratike Ramiz Cobaj, kryetari I grupit te punes per PD-ne ne Shkoder dhe Vau Dejes, Arben Imami dhe Gjoke Uldedaj, nderkohe qe present ishte edhe kandidatja e PD-se ne Shkoder Voltana Ademi. Arben Imami para banoreve deklaroi se me 21 Qershor vota duhet te jete masive si pergjigje masave te qeverise shqiptare.Entuziazmi dhe mbeshtetja nuk ka munguar edhe nga banoret e bushatit dhe mbeshtetesit e kandidatit te PD ne Vau Dejes Zef Hila

Artikulli paraprakMBYLLET EUROSONG, ELHAIDA DANI E 16-A
Artikulli tjetërKETI BAZHDARI, ME NJË VIZION DHE IDE TË QARTË PËR SHKODRËN