Kryeministri Rama I është përgjigjur demokratëve për projektin e Bypasit te Shkodrës.

Pas debateve per investimet dhe shkaqet e permbytjeve, teme e diskutimeve ka qene edhe bypasi I Shkodrës për të cilin Rama eshte shprehur se ndryshimin e ka kërkuar Bashkia e Shkodrës.

Nga ana tjetër, Kryeministri Rama ka ftuar edhe ish kryetarin e Bashkise Shkodres Lorenc Luka qe te tregoje te verteten per projektin e Bypasit.Rama eshte shprehur se do të bashkëpunoje me Bashkine Shkodër për të bere projektin e duhur për Bypasin e Shkodres.