SI SOT 25 VITE MË PARË, NË RRMAJ

TË FTUAR KLERIK TË KISHËS KATOLIKE SHKODËR http://www.youtube.com/watch?v=GT7jO007Qu4

SEZONI TURISTIK, MASAT NE FUSHEN E MJEDISIT

I FTUAR NE STUDIO, KRYEINSPEKTORI I MJEDISIT, EDMOND TERTHORJA http://www.youtube.com/watch?v=v2Kv1hShhF8

BUJAR QAMILI DHE MUZIKA POPULLORE QYTETARE

http://www.youtube.com/watch?v=wHIPVxFAOyo

TE PËRNDJEKURIT PËRBALLE TË GJITHA QEVERIVE

http://www.youtube.com/watch?v=ZIHbI44olPE

KULT – 4.11.2016

http://www.youtube.com/watch?v=mxPzW8LBKWU

BOTA