10 milion euro jane planifikuar nga OSHEE, per tu investuar per dy vitet e ardhshme ne rajonin e Shkodres. Nje fakt i tille eshte bere publik, nga vete drejtori i OSHEE Ardian Çela, i cili gjate vizites se tij ne Shkoder beri nje ndalese prane kabinave qe po rikonstruktohen ne Shkoder.

Gjate kesaj ndalese Cela ka bere edhe nje resyme te atyre investimeve qe kane perfshire Shkodren por edhe planet per te ardhmen. Viti 2015-te, konsiderohet si nje vit pozitiv per OSHEE ne shkalle vendi, sepse arketimet jane rritur me 76 % krahasur me te njeten periudhe te nje viti me pare, cka e perkthyer ndryshe sipas Celes jane investime te cilat do te shkojne prane konsumatoreve .

Artikulli paraprakSINDIKATA E ARSIMIT: TË SHQETËSUAR PËR MOSDHËNIEN E SHPËRBLIMIT
Artikulli tjetërINVALIDJA: VITIN E RI E PRES PA NGROHJE DHE USHQIM