Duke i uruar fitoren pasi duket qarte se ajo nuk do te jete presidentja e ardhshme dhe femra e pare ne krye te shtepise se bardhe.

Clinton ka telefonuar rivalin e saj ne garen e zgjedhjeve presidenciale duke i percjellur urimet e saj. kjo u be e ditur nga zedhenesja e saj raporton CNN