PIANISTËT FITUES NË ITALI, INTERPRETOJNË NË KONCERTIN E ZHVILLUAR NË SHKOLLËN E MUZIKËS.Jane kthyer me çmime te para nga Fazanoja e Italisë, por instrumentistet e vegjël, kësaj radhe kanë përforumuar për nxënësit, mësuesit dhe familjaret e tyre në shkollën artistike kombëtare “Prenk Jakova”

Drejtori I kësaj shkolle, Anton Kaftalli ne një interviste për Star Plus, ka theksuar se ky koncert nuk do te mbetet këtu vetëm me instrumentistet ne piano, por do te ketë serish te tjera performanca.Duartrokitjet nuk munguan nga te pranishmit ku dallohej qarte se femijet ishin te emocionuar por qe dhuruan muzike mjaft te këndshme duke shpalosur kështu talentin e tyre nen tingujt e pianos dhe violinës, dhe duke treguar kështu se te pese çmimet e fituara ne Itali janë fituar me merite te plote .

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/9-mOZIiffoU?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakHIGJENA NË SHKOLLA, PËRMIRËSIMET VAZHDOJNË
Artikulli tjetërHAKA: NUK DUHET TË KETË PANIK NË SHKOLLA