GJYLI: SHKOLLAT E FSHATRAVE PROBLEME ME FURNIZIMIN ME UJË. Para pak kohesh Star Plus ka bere publike problemin e higjenes ne shkollën e Melgushes, Vaudejesit dhe Veterinare po ndërkohe shefi i Inspektoriatit te Higjenes ka treguar se ka pasur permiresime.

Megjithese masat e marra problemi i furnizimit me uje dhe lagështira nuk është zgjidhur perfundimisht Gjyli ka treguar se jane ndermarre hapa konkret për permiresimin e gjendjes por shkollat e fshatrave kane problem te madh me furnizimin me ujë te pijshëm ndersa dëmtimet fizike te ambjenteve jane thuajse ne te gjitha shkollat e qarkut për ketë kërkohet sensibilizmi i nxenesve 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/yYz9iOCJP08″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakUKRAINË, SOT SËRISH ZGJEDHJE
Artikulli tjetër“ÇMIMET E PARA” DALIN NË SKENË