Deri në orën 16:00 kanë votuar 32% e votuesve. Shifrat i bën me dije KQZ, ku më konkretisht deri ani kanë votuar 619193 votues. Qendrat e votimit janë të hapura deri në orën 19:00. Duke bërë një krahasim me zgjedhjet e 2021, në këtë orar aso kohe kanë votuar 41.25%.

 

Artikulli paraprakPËRDITËSOHET PJESËMARRJA NË ZGJEDHJE, DERI NË ORËN 15:00 VOTUAN 29.51% E VOTUESVE
Artikulli tjetërDËNOHET DERI NË NJË VIT BURG, TË RINJTË ‘GUXOJNË’ TË FOTOGRAFOJNË VOTËN DHE E PUBLIKOJNË NË RRJETET SOCIALE