Dhuna ne familje vazhdon te jete nje nga fenomenet e shoqerise se sotme.Shembulli me konkret eshte ai i nje nene te re ne moshe e cila ka duruar per 5 vite dhunen e burrit te saj.Rasti i vojsaves eshte flagrant.Edhe pse vetem 21 vjecare ajo i ka kaluar te gjitha ne jete teksa na rrefen momentet e ferrit me bashkeshortin e saj.Me friken se burri do ta gjeje per tu hakmarre Vojsava tashme jeton nen kujdesin e qendres sociale hapat e lehte se bahshku me 2 femijet dhe babain e saj.

E tmerruar dhe mes loteve, teksa tregon momentet e ankthit me te shoqin, vojsava nuk ka marre akoma nje urdher mbrojtje nga policia edhe pse thirrjet e saj kane qene te shumta.Problemet e kesaj nene qe kerkon shpetim nuk mbarojne me kaq.Gruaja pret nje tjeter femije ndersa jeton me friken se foshnja mund te linde me probleme si shkak i dhunes qe ushtronte bashkeshorti.Pas gjithe ketyre peripecive ceshtja e Vojsaves vazhdon te mbetet pezull dhe kjo e gjitha si shkak i indiferences se instancave shteterore dhe policise.