KZAZ 4 NUMEROHEN KIRAS DHE DERGUT. TOTAL BAZHDARI- 501 , ADEMI – 776 , VULLNETI – 8

Artikulli paraprak13:00- VAU DEJES :NGA 52 KUTI JANE NUMERUAR 29
Artikulli tjetër13:12 -KZAZ NR 3 :KRYESON ADEMI ME 700 VOTA