Organizata Eko Mendje ne bashkepunim me Administraten e Zonave te Mbrojtura ne Shkoder e mbeshtetur edhe nga Policia Rrugore, kane organizuar “Dita pa makina” ne Shkoder.

Ne kete dite shume qytetare “parkojne” makinat ne shtepi dhe levizin ne kembe ose me biçiklete per te promovuar ne kete menyre mjetet ekologjike te cilat reduktojne ndotjen dhe mbrojne ambientin.