Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, ka inspektuar nga afër ambjentet e reja të doganës së Hanit të Hotit.

Një dogane e re brëenda standarte te Bashkimit Europian, por qe perfshin brenda saj edhe insttucionet e tjera duke shmangur sorollatjet per bizneset. Ministri Ahmetaj në një intervistë për Star Plus, është shprehur se kjo doganë është brenda të gjithë standarteve te shengenit, dhe eshte nje model sa i takon doganave ne vend.

Gjithcka është bere vjen per ti krijuar klushtet e duhura biznesit p[or edhe krijimin e lehtesirave per te gjitha kompanitë që perdornin doganen e Hanit te hotit për të hyre në Shqipëri apo anasjelltas. Ministri pas inspektimit te ketyre ambjenteve tashme te reja, ka deklaruar se gjatë muajve të parë të 2018-es kjo doganë do të jetë në eficence të plotë

Artikulli paraprakZV/MINISTRET TAKIM KUNDËR DHUNËS NDAJ GRAVE
Artikulli tjetërE GJITHË “SHKODRA N’FEST”