Nuk ka asnje person te dyshuar qe mund te jete ne listen e te perndjekurve ne shkoder dhe qe mund te kete perfituar nga kjo skeme.

Keshtu shprehet kryetari i te perndjekurve politike Zenel Drangu ne nje interviste per mediat. Ai ka dashur te jape kete pergjigje pas zerave te fundit se ne listat e kesteve mund te kete edhe individe te panjohur. Nga ana tjeter Drangu ka komentuar edhe vonesat ne kestet e perfitimit duke ia faturuar kete struktuturave shteterore.ai u beri thirrje ish te perndjekurve te plotesojne kriteret e nevojshme. Ministria e Financave ka infromuar se fondi I levruar shume per janar 2016 duke u firmosur nga vete ministri Cani.Ai kap shifren e 16 milione dollareve vlere kjo qe do te shkoje per trashigimtaret dhe ish te perndjekurit qe jane gjalle.Per kestin e peste ish te perndjekurit nuk duhet te harrojne numrin e llogarise dhe nje certificate te vlefshme.

Artikulli paraprakVAU DEJËS, MË DËMËT MË TË MËDHA NGA RESHJET
Artikulli tjetërDUSHAJ NË PRANGA, POR ENDE NUK ËSHTË GJETUR ARMA E KRIMIT