Demokratët e Durrësit dhe ata të Korccës janë thirrur ditën e shtunë të shprehin vullnetin e tyre në referendumin për shkarkimin e kryetarit Lulzim Basha.

Ata do të kenë mundësi të votojnë në qendrën e votimit nga ora 09:00 deri në orën 17:00. Rikujtojmë se Basha është shkarkuar në Kuvendin e 11 dhjetorit me rreth 5000 vota të delegatëve, por Kuvendi vendosi që shkakrkimi të kalohej dhe në referendum.

Artikulli paraprakKY ËSHTË KUSHTI PËR DJEMËT PËR T’U BËRË PJESË E ‘PËRPUTHËN’
Artikulli tjetërZBARDHET VENDIMI/ JA ME SA PARA DO TË SHPËRBLEHEN SPORTISTËT QË SHPALLEN KAMPION NDËRKOMBËTAR