NISMËS I BASHKOHEN 4 FORUMET RINORE TË FORCAVE POLITIKE. Thirrja per ndergjegjsim disa dite me pare “Green line Albania” dhe “eko mendje” per pastrimin e bregdetit I jane pergjigjur qindra te rinje ne qytetin e shkodres paraditen e kesaj te premte. Organizatori i “eko mendje” Mirsad Basha shprehet se punes vullnetare te pastrimit i jane bashkuar edhe 4 forumet rinore te partive politike ne qytetin verior.

Puna e organizuar ne grup vijoi gjate gjithe dites ne pastrimin e bregut ,dhe zones se pishave per heqjen e inerteve te ndryshme.Green Line Albania si organizatore e Lëvizjes Civile “Ta Pastrojmë Shqipërinë” me ane te fushates “Ta Pastrojmë Bregdetin”, ka për qëllim të mobilizojë qytetarët për aksionin vullnetar të pastrimit të bregdetit ne verlipoje dhe të tre liqeneve në vend, Shkodër, Pogradec dhe Kukës.

Artikulli paraprakHOTI : I/3 E HAPËSIRAVE TË GJELBËRTA ËSHTË BETONIZUAR
Artikulli tjetërSHKODRA MIRËPRET FESTIVALIN MJEDISOR