Këtë të shtunë ka startuar edicioni I treti I “Festivalit të shahut” I cili po zhvillohet në ambientet e bashkisë Shkodër.

 

Pjesëmarrja në këtë aktivitet vjen e larmishme sa I përket edhe moshave. Në një intervistë për media trajneri I Vllaznisë në shah Bernard Leka shpehet se oragizimi ka startuar mësë miri dhe do të zgjasë disa ditë.

“Festivali I shahut” ka startuar prej disa kohësh I cili është zhvilluar në grupmosha të ndryshme duke nisur që nga fëmijët e shkollave 9-vjeçare e më tej.

 

Vit pas viti shtohet intertesi për këtë disiplinë po ashtu edhe vemendja ndaj tij, duke organizuar aktivitete të cilat rrisin përfshierjen e sportistave në mosha të ndryshme.

 

Artikulli paraprak2 TË VDEKUR E 2 TË PLAGOSUR NË MILOT – FUSHË KRUJË
Artikulli tjetërKOMBËTARJA U-19 FITON 2-1 NDAJ KOSOVËS