Kriza ekonomike, dhe monopoli qe ekziston ne agjensite turistike ka ndikuar ne numrin me te ulet te rezervimeve te qytetareve shkodrane jashtë vendit për te kaluar festat e fundvitit.

Një fakt i tille është pohuar nga vete agjensite që operojnë ne qytetin e shkodrës, të cilët deklarojnë se krahasuar me një vit me pare numri është me i ulet.
Përfaqësuesit a agjensive turistike shprehen gjithashtu se ne rezervimet e bëra dominon kryesisht mosha e mesme dhe e trete dhe se vendet e preferuara mbeten Mali I Zi, Italia dhe Turqia kjo lidhur edhe me koston e paketave turistike qe ofrojnë këto vende Fundviti tashme është pranë, rezervimet vijojnë, megjithatë shkodranëve i mbetet te zgjedhin, Shkodrën apo destinacione të tjera për te pritur vitin e ri 2016.

Artikulli paraprakRAMA PRANON: MINISTRIA E MBROJTJES VIKTIMË E VETERANËVE PËR DEKORATAT
Artikulli tjetërGRETA BARDELI, RRËFEN SFIDAT NË TONIGHT STAR PLUS