DEDVUKAJ: MIRËMBAJTJA DO I KALOJË DREJTORISË SË PËRGJITHSHME TË RRUGËVE.

Problematika e rruges Shkoder-Vau Dejes ne segmentin qe i takon fshatit Ganjolle duket se ka ardhur si shkak i mosdakortesise per procedurat e tenderimit te kryera ne prill te viti te kaluar cka ka bere te shtyhen afatet deri ne janar te 2015 dhe tenderi fitues te anullohet. Mesa duket fati i kesaj rruge por edhe siguria e shume banoreve te zones dhe kalimtareve te rastit do te varet nga nderhyrjet konkrete te BB dhe Drejtorise se Pergjithshme te Rrugeve te cilat nuk dihet kur do realizohen.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/-R6sVJw_pQ0?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]