“TERRITORIALJA” PENG PËR PARASHIKIM TË BUXHETIT 2015 TË BASHKISË. Ndryshe nga drejtuesit e tjerë të Bashkisë Shkodër, drejtori i të ardhurave në Bashki, Blendi Gjylbegaj pranon vështirësitë që mund të kenë qenë gjatë këtij viti sa i përket investimeve dhe realizimit të tyre në qytet. 

Për vitin 2015 nuk mund të bëhet asnjë parashikim për buxhetin sepse drejtori Gjylbegaj deklaron se reforma e re administrative-territoriale është ende në hapat e parë dhe s’ka asnjë informacion se si do të funksionojë.Në lidhje me ndryshimet e fillim vitit që taksa e biznesit të vogël të mblidhet nga drejtoritë rajonale të tatimeve e më pas të kalojnë në llogaritë e Bashkive nga 56 milionë lekë të parashikuara në buxhet deri tani janë realizuar 50 milionë.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/8Q5cy3VEsKY?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakANTIDUHANI, KONTROLLE NË TERREN
Artikulli tjetër“DËMSHPËRBLIM I PJESSHËM PËR PËRMBYTJET”