POSTIMI I HELIDON BUSHATIT

Me Andi Lilën dhe me kampionë. Kaq shumë tituj, kaq shumë emocione, kaq shumë Himn tonin Kombëtar të kënduar në stadiume dhe arena të botës.

Nuk folëm për atë që të vetmin vizion për sportin kishte një kosh basketbolli në zyren e kryeministrisë. As nuk premtuam binjakëzim të ekipit të Peqinit me Lazion.

Jo përralla, por angazhime. Boll ndjellëm keq duke folur për ata që e kanë humbur ndeshjen.

Është koha t’i kthejmë sportistëve tanë të vetmen medaljen që nuk e kanë marrë akoma, medaljen e vemëndjes dhe të meritës!