Drejtuesi politik i PD në qarkun Shkodër, Helidon Bushati zhvilloi një takim me banore në Njësinë Administrative Postribe.Ne postimin e tij te plote, Bushati shkruan:

Falemnders Postriba!
Dëshmi frymëzimi, energjie dhe shprese.
Të rinjtë dhe e ardhmja, binomi i sigurisë së fitores.