Hidhet nga pallati gruaja që rrahu dhe plagosi kunatën me thikë.

Një grua 55-vjeçare në Berat është hedhur nga pallati në tentativë për të vrarë vetes pas një grindjeje të ashpër me kunatën e saj, të cilën e rrahu si dhe e plagosi më thikë. 55-vjeçarja është lënduar shumë nga përplasja dhe është dërguar me shpejtësi në spitalin e Traumës në Tiranë.