TAKIM PËR LIGJET QË NUK ZBATOHEN, NDOTJEN DHE DËMET MJEDISORE Problemet mjedisore në qarkun e Shkodrës kanë qenë në qëndër të një takimi të zhvilluar në qytetin e Shkodrës nga program “Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri 2012-2015, SENiOR-A”,

i financuar nga Qeveria Suedeze. Rreth këtij takimi foli kryetari i forumit shqiptar të liqenit të Shkodrës Mahir Hoti.Gjatë takimit u fol për basenin ujor drin bunë, për ligjin e integruar të burimeve ujore si dhe situatës së sotme të mjedisit e po ashtu rolit të institucioneve përgjegjëse dhe shoqatave mjedisore për të përmirësuar gjithsecili punën e tij. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/GbBdMmdynhs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPUKË, NDIHMA PËR FAMILJET NË NEVOJË
Artikulli tjetërVETËDEKLARIMI I LEGALIZIMEVE DERI MË 31 JANAR