KRISHTLINDJET DHE VITI I RI DO TË JETË MË I BARDHË PËR KËTA FAMILJE .Pas kronikes ne mediat, krishtlindje te bardha kane mberritur per familjet e varfra ne Puke.

 Pas inisiatives se disa ojf-ve, dhe mbeshtetjes se deputeteve te zones, duket se tashme apeli per ndihme eshte degjuar me shume se asnjehere tjeter. Fale donacioneve te mbledhura, eshte arritur qe per keta familje ne nevoje te sigurohen veshmbathje dhe ushqime per keta persona te cilet perballen me varferine ekstreme.Rrethi I Pukes, konsiderohet sin je nga zonat me varfra te Qarkut te Shkodres per vete shtrirjen gjeografike te saj por edhe oper mungesen e investimeve gjate 20 viteve te fundit

Artikulli paraprakFRD: “VENDORËT” URIME FALLSO PËR KRISHTLINDJE
Artikulli tjetërHOTI: KA SHUMË PROBLEME MJEDISORE NË SHKODËR