Fushata e muajit tetore per sensibilizmin e masave ne parandalimin e semundjes se kancerit te gjirit per grate e moshave 40 deri ne 60 vjece po rrezulton me sukses edhe ne rrethin e M.Madhe.

Themi keshtu pasi si rrezultat i angazhimit te drejtorise se shendetit publik nepermjet sektorit te zyres se promacionit koplik ne bashkepunim me specialitet e institutit te sigurimeve shoqerore tirane. projekti i ministrise se shendetesise per dy jave ka sjellur ne qytetin e koplikut monografine e levezishme per egzaminimin e semundjeve te gjirit. Jane egzaminuar 165 gra nga malesia e madhe dhe jane identifikuar disa raste shqetesuese me prekjen e semundjes se gjirit.

Artikulli paraprakDOM GJERGJ SIMONI: E PËRBOTSHME LUMNIMI I MARTIRËVE
Artikulli tjetërVAU DEJES , ARRESTOHET NJE SHTETAS