BAZHDARI: SHUMË SHPEJT NIS PROJEKTI PER NDRIÇIMIN E UNAZES LINDORE. Nisi si nje takim i thjeshte elektoral i kaniddates Keti Bazhdari per te treguar menyren e nderhyrjes me bashkine e re ne zhvillimin ekonomik te te gjithe territorit por u kthye ne nje takim ku vemendja u perqendrua te permbytjet.

Ndodhi keshtu ne takimin e realizuar ne afersi te unazes perendimore te qytetit ne lagjen Shtepia e Mushkajes kur nje banor i revoltuar nga demet e permbytjeve dhe mos marrja demshperblimit u shpreh. E menjehereshme pergjigjia e deputetit Namik Kopliku i cili beri te ditur se pervec kompensimit te faturave te energjise ekziston nje fond prej 5 milione dollare per demshperblimin e banoreve. Dialogu ne vazhdim u perqendrua ne zgjidhjen e ne vazhdim çeshtjes se pronave ku ankesat ishin te shumta nga banoret.Jo te njejtat problematika ushfaqen ne lagjen Mahalla e Re ku banoret shprehen shqetesimin ne lidhje me infrastrukturen rrugore.Kandiatja per kryetare bashke znj.Keti Bazhdari theksoi se se shpejti ne kete rruge fillon projekti per ndriçimin e unazes lindore. Qytetaret u ankuan per mungesen e rruges ndersa e menjehershme ishte pergjigjia e kandidates Bazhdari. Ndersa nga vete te pranishmit u dhane mesazhe te fitores.

Artikulli paraprakBETEJA E ÇANAKALASË, EKSPOZITË PËR 100 VJETORIN E LUFTËS
Artikulli tjetërVOLTANA ADEMI PREZANTON PROGRAMIN PËR SHKODRËN