Kush janë gjyqtarët dhe prokurorët që kërkojnë poste në KLGJ dhe KLP

Janë publikuar emrat e gjyqtarëve dhe prokurorëve që kandidojnë për në Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Këshillin e Lartë të Prokurorisë, dy institucione të reja që krijohen në bazë të reformës në drejtësi. Dy institucionet do të përbëhen përkatësisht nga 6 anëtarë. Për KLGJ janë 14 gjyqtarë që kanë aplikuar kurse për KLP kanë aplikuar 16 prokurorë. MË POSHTË LISTAT ME KANDIDATËT: Lista e gjyqtarëve kandidatë për KLGJ deri në datë 16.01.2017 1. Medi Bici – Gjykata e Larte 2. Artan Zeneli – Gjykata e Larte 1. Ilir Toska – Apeli Tirane 2. Besim Trezhnjeva – Apeli Durres 3. Nertina Kosova – Gjykata e Apelit per Krime te Renda 1. Dritan Hallunaj – Gjykata e Shkalles se Pare, Krime te Renda 2. Manjola Xhaxho – Gjykata e Rrethit Tirane 3. Artan Laze – Gjykata e Rrethit Tirane 4. Alma Brati – Gjykata e Rrethit Tirane 5. Astrit Faqolli – Gjykata e Rrethit Tirane 6. Brunilda Kasmi – Gjykata e Rrethit Tirane 7. Bledar Abdullai – Gjykata e Rrethit Tirane 8. Brunilda Kadi – Gjykata e Rrethit Tirane 9. Marcela Shehu – Gjykata e Rrethit Kurbin Gjykata e Larte – 2 (per nje vend) Gjykata e Apelit – 3 (per dy vende) Gjykata e Rrethit – 9 (per tre vende) Lista e prokurorëve kandidatë për KLP Nga Prokuroria e Përgjithshme Ramadan Troci Kostaq Beluri, Anila Leka, Nga Prokuroria e Apelit Luan Kaloci Arben Dollapaj Bujar Hoti Nga Prokuroria e Shkallës së Parë Dritan Rreshka, Gentian Osmani Adriatik Cama Shpetim Kurti Arben nela Antoneta Sevdari Besnik Muci Dritan Prenci Arta Marku, Besnik Cani