Ne qytetin e Shkodres, eshte firmosja marreveshja mes qeverise Shqiptare dhe Ambasades Zvicerane per Grantet per Shoqerine Civile ne kuader te projektit “Leviz Albania”

. Ne kete aktivitet kane qene prezent, zv/ Kryeministri Niko Peleshi dhe Ambasadori Zviceran, Graff, si dhe Kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi. Ky projekt synon rritjen e kapaciteteve te shoqerise civile ne lidhje me llogaridhenien ndaj institucioneve publike, si dhe synon rritjen e rolit te shoqerise civile ne vendimmarrje

Artikulli paraprakVLLAZNIA BOJKOTON STËRVITJEN, S’KA PËRGJIGJE PËR PAGAT
Artikulli tjetërKANABIS, ARRESTOHET NJË SHTETAS NË SHKODËR