GJYLI: DERI TANI SKA PASUR MASA NË VAZHDIM DO NDËRHYJMË. Inspektoriati i higjenes vijon kontrollet në terren për zbatimin e ligjit antiduhan me dy turne duke qene se subjektet po abuzojnë.

Gjyli ka treguar për Star Plus se ka një ndërgjegjësim megjithatë në vazhdim do të ketë masa për të gjithë shkelësit. Zbatimi i ligjit antiduhan në qytetin e Shkodrës është në nivele të pranueshme dhe sipas drejtuesve te inspektoriatit të higjenes synohet që të  ketë një përmirësim akoma me të madh për minimizimin edhe të rasteve sporadike të abuzimit.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/iBS-yqPmf4k?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVRAU NIPIN, 23 VITE BURG
Artikulli tjetërSKANDALI PËRFSHIN BASKETBOLLIN