PO PUNOHET NË KRJIMIN I THEMELEVE TË TRIBUNËS ANËSORE SI DHE HEQJEN E TAPETIT TË BLERTË

Artikulli paraprakTONIN MARINAJ MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE NË BOGË
Artikulli tjetërCHECK-UP, 76 PERSONA KANË PËRFITUAR DERI TANI