MARINAJ: UJI I PISHËM NUK DO TË JETË MË NJË PROBLEM PËR MALËSINË E MADHE. Kandidati i PS për bashkine M.Madhe ka vijuar takimet ne komunën Shkrel ku ishte ne fshatin Boge ne takim me banoret e ktij fshati Marinaj u shpreh se pas fitimit te madatit do sjelle ujin e pishem si ne Boge dhe gjithe M.Madhe dhe qe do sjelle shume investime nga shoqatat shqiptare dhe te huaja .

Me tej pas prononcimeve te kandidatit rivale per disa nga pjestaret e stafit te Marinaj te sjelle nga Tirana njeri nga stafi u është përgjigjur qe është krenar te kerkoj votën për Tonin Marinaj . Takimi ka vijuar ne bashkebisedim me banoret ku shprehen mbeshtetje per kandidatin Marinaj .

Artikulli paraprakPREMIERA “BRETKOSAT” NË TEATRIN MIGJENI
Artikulli tjetër“LORO BORIÇI”, FILLON SHTRIMI I HEKURIT PËR TRIBUNËN QËNDRORE