AKTIVITET I “ZYRËS PËR DJEM E BURRA” I HAPUR NGA “GRUAJA TEK GRUAJA”. “Djemtë dhe burrat pjesë e zgjidhjes”. Kjo është motoja e fushatës kundër dhunës ndaj gruas që vijon me 16 ditët e aktivizimit.

Kësaj here ka qenë një marshim i zyrës për djem dhe burra e cila ka organizuar aktivitetin e radhës me marshimin paqësor.Koordinatorja e organizatës “Gruaja tek Gruaja” tregoi për zyrën e re të hapure quajtur “Për djem dhe burra”.Pjesë e marshimit paqësor u bënë një grup djemsh e nxënësish të shkollave të mesme dhe studentë të universitetit “Luigj Gurakuqi” të ardhur nga zonat rurale. 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/O5ahS8W1UeI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVULLNETARËT NË SHTËPINË E TË MOSHUARVE
Artikulli tjetërLEGALIZIMET, RAMA SHPËRNDAN TAPITË