MIRATOHEN PIKAT, MIRATOHET DHËNIA E TITUJVE TË NDERIT. Këshilli I Bashkisë se Shkodrës, ka miratuar dhënien e titullit “Mirënjohja e qytetit” për dy emra te njohur, Ymer Bala dhe Zef Çoba.

Ky titull, ka mbërritur ne Këshillin e Bashkisë se Shkodrës, si propozim I shkrimtarit te njohur Fadil Kraja por edhe regjisorit Bruno Shllaku. Por siç është bere tradite ne këshillin e bashkisë se Shkodrës, debatet nuk kane munguar as ne ketë pike..Megjithatë, këshilli I bashkisë se Shkodrës ka votuar unanimisht për ketë titull mirënjohje, ndërkohe qe shkrimtari Fadil Kraja, ka falënderuar këshilltaret për këto tituj qe vlerësojnë Shkodrën. Megjithatë, ne ketë mbledhje te radhës, këshilli I bashkisë ka votuar edhe dy pikat e rendit te ditës, Shqyrtim i propozimit për një ndryshim emërtese në strukturën e Muzeut Historik. Shqyrtim i projekt vendimit për miratimin e bursave për nxënësit e vitit të dytë e lart të  shkollave të mesme profesionale për vitin shkollor 2014-2015.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/w3J0Z_CEoYs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBIBLIOTEKA PUBLIKE “MARIN BARLETI”
Artikulli tjetër“POLICIA BASHKIAKE NA KËRCENON DHE ËSHTË E KORRUPTUAR”