Këshilli i Bashkisë ne Malësine e Madhe ne mbledhjen e fundit për këtë vit është përfshire nga debate te shumta. Ne mbledhjen e këshillit ne kohen kur duhet te jepej miratimi ose jo,

kryetari i këshillit bashkiak i paraqiti anëtareve te këshillit emrat e studenteve qe përfitojnë bursa e po ashtu edhe emrat e kryetareve te fshatrave si dhe siglën e re te bashkisë te gjitha këto te parashtruara për miratim.Ndërkohe pavarësisht debateve, këshilltaret e majte i kane hapur dritën jeshile pikave te rendit te ditës duke shtyre tashme për ne vitin 2016-te, dy çështje te rëndësishme siç janë emrat e kryepleqve por edhe logoja e Bashkisë Malësi e Madhe.

Artikulli paraprakASFALTOHET URA E BARDHAJVE, BASHKIA PERGËZON FIRMEN
Artikulli tjetërARQIPESHKVI MASSAFRA MESAZH URIMI PËR KRISHTLINDJEN