“Best 10 north” per te katertin vit rradhazi vjen me cmime te shumta ndaj figurave te njohura shqitare, duke i nderuar per kontributin e dhene per vite me rradhe.

Ky spektakel, sjell per publikun emra te ndryshem si nga arti, sporti, politika etj. Ndryshe nga vitet e tjera, kete vit ka pasur nje interes te lart ne votimin e kandidateve, ku edhe eshte synuar qe web-site ku behej votimi te hakohet. Siç behet e ditur nga agjensica e spektakleve “Buna 1” tashme ka mbyllur votimin per te gjithe te nominuarit e spektaklit per vitin 2016. “Best 10 north” do te zhvillohet ne teatrin “Migjeni” me date 25 janar ne oren 18:00. Gjate ketij spektakli, priten shume surpriza ku nder te tjera, do te ndahen 2 çmime karriere dhe 2 çmime mirenjohjeje.