Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka folur nga protesta ku e ka krahasuar vendin tonë me regjimin e Bjellorusisë, i cili aktualisht është duke mbështetur haptazi Rusinë.

“Regjimi më i urryer në kontinent. Më i korruptuar në kontinent, lider vetëm për shpopullimin e vendit që ja ka kaluar edhe Bjellorusisë të Lukashenkos. Jemi sot këtu në vazhdim të angazhimit tonë të pathyeshëm për ta rrëzuar këtë regjim me protesta dhe zgjedhje. Regjim i tmerruar nga vota e lirë, një i marrë i tmerruar nga fjala e lirë.”- thotë Meta