EDHE PSE DEPUTETËT ISHIN RRETH FOLTORES SË KUVENDIT. META VIJON PUNËN.DEBATE TË NDEZURA U SHËNUAN PA PARA PËRFUNDIMIT TË SEANCËS,

MES ISH-KRYEMINISTRIT SALI BERISHA DHE KRYEPARLAMENTARIT ILIR META.. META VENDOSI TË VIJOJË RRJEDHËN NORMALE TË SEANCËS DUKE HEDHUR NË VOTIM PROJEKTLIGJET E RENDIT TË DITËS, NDËRSA GJATË MOMENTIT TË VOTIMIT, DEPUTETËT E OPOZITËS GODISNIN TAVOLINAT ME MAUSIN E KOMPJUTERËVE.

Artikulli paraprakSTERKAJ: KOMPLOTI ËSHTË ORGANIZUAR NGA DRITAN PRIFTI DHE TOM DOSHI
Artikulli tjetërRAMA: NJË SHFAQJE E TRISHTUESHME, DREJTËSIA TË HETOJE