Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu, do të qëndrojë sot për një vizitë zyrtare në Tiranë.

Në orën 08:30, ai do të pritet në ambientet e Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme, nga Ministri në Detyrë Gent Cakaj.

Në përfundim të takimit, ora 10:00, Ministri në Detyrë Cakaj dhe Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu do të mbajnë një komunikatë të përbashkët për shtyp.