ORAGANIZATORËT FTESË PËR PJESMARRJE, PËR TË ZGJEDHUR MË TË BUKURIT
Pas nje suksesi te arritur ne mis dhe mister shkodra, Shodra next, do te ofroje nje tjeter konkurs bukurie,

por kesaj radhe jo per te rritur por per te vegjlit shkodran, duke rikthyer ne Shkoder evenimentin Mis dhe Mister Vogelushi. Organizatorja e ketij eventi Shpresa Darragjati, gjate nje interviste per Star Plus, ka folur per detajet e ketij eventi ku I ka bere thirrje femijeve qe te jene pjese e ketij aktiviteti ne Shkoder. Ne gjysmen e shtatorit gjithcka do te nise, prandaj femije te gjithe duhet te jeni gati per te perfermuar per te mirin, ne Mis dhe Mister Vogelushi 2014-te

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/d9c0w1tRrZM?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakHOXHA PRANON SFIDËN E KOVËS ME AKULL
Artikulli tjetërSHKOLLAT, PRAPË SKA LIBRA