Nxënës të medresese Haxhi SHeh Shamia, kane qene vizituar institucionin e Keshillit te Qarkut te Shkodrës.

Ato jane pritur nga Kryetarja e Keshillit te Qarkut te Shkodrës, Greta Bardeli, e cila ka folur ne lidhje me pergjegjesite dhe funksionet qe kyen ky institucion. Drejtori i Medresesë, Kujtim DErvishi, gjate kesaj vizite, falenderoi zonjën Bardeli, per angazhimin dhe bashkepunimin me medresene e Shkodres, gjate drejtimit te Qarkut te Shkodres dhe deklaroi se shpreson qe ky bashkepunim te vijoje edhe ne te ardhmen. Keto takime ne institucionet kryesore te Shkodres, vijnë ne kuadër të 25 vjetorit te Medresese dhe aktivitetit te saj ne qytetin e Shkodres, nje qender e dijes e cila ka nje kontribut te cmuar ne perhapjen e dijes dhe te arsimit ne Shkodër.

Artikulli paraprakVLLAZNIA, S’KA DYSHIME CUNGU MBETET NË SHKODËR
Artikulli tjetërBREG LUMI, POLICIA ZBARDH NGJARJEN