Ish-maturantët e 46 viteve më parë në shkollën pedagogjike te Shkodrës janë takuar edhe një herë për të kujtuar kohën për cmueshme të gjimnazit. Mes tyre, profesorët e nderuar të cilët I kanë dhënë mësim për disa vite e përjetojnë me shumë nostalgji takimin pas kaq shumë vitesh.

Ish- maturantët e vitit 1977 vlerësojnë këtë takim ndërsa kujtojnë mësuesit dhe shokët e klasës në ato vite.

Breza të ndryshëm të mësuesve dhe ish-nxënësve të ish- shkollës pedagogjike në Shkodër kanë zhvilluar disa herë takime, një prej tyre është edhe takimi I sotëm mes maturantëve të vitit 1977

Artikulli paraprakAKSIDENTET, EKSPERTI: PO VRET SHPEJTËSIA
Artikulli tjetërTRAGJEDI NË TAJVAN, RAPORTOHET PËR 6 TË VDEKUR DHE 100 TË PLAGOSUR NGA SHPËRTHIMI I NJË FABRIKE