NË TERREN ME POLICINË, ULEN 79% HUMBJET RRITEN ARKË. OSHEE me mbeshtetjen e Policise se Qarkut Shkoder ka vijuar aksionet ne terren per konstatimin  e debitoreve dhe rritjen e arketimeve. Zona industriale ka qene kete te premte qendra e ketij aksioni, pasi ne kete zone ndodhen rreth 108 abonente debitor me nje vlere debie 59 milion leke te vjetra. Ky aksion rezultoi me keputje te energjise elektrike per debitoret por njekohesisht me rilidhje nga ana e oshee per abonente qe  shlyen detyrimet

Vete qytetaret tregojne se kushtet e veshtira ekonomike i detyrojne ata te mos jene abonente te rregullt megjithate jane te ndergjegjesuar per shlyerjen e detyrimeve.
Sipas OSHEE ne vitin 2013 ne rrjetin e shperndarjes se energjise elektrike kishte rreth 79% humbje nderkohe kete vit keto humbje kane pasur nje permiresim me rreth 52% dhe rritje arketimesh me 40%, OSHEE po vijon intensivisht punen ne terren dhe vetem per vitin 2014 jane derguar per ndjekje penale 420 raste

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/5do5rNC-J2M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNË PRITJE PËR HAPJEN E MUZEUT
Artikulli tjetërDIGJET BANESA, 2 FAMILJE NË QIELL TË HAPUR