Ashtu si buxheti, edhe paketa fiskale ka kaluar ne duart e keshilltareve te bashkise per ndryshimet qe jane percaktuar nga Bashkia e Shkodres. N/Kryetarja e Bashkise Shkoder ka paraqitur edhe ndryshimet qe jane menduar per paketen fiskale per vitin 2018-te.

Por keto ndryshime kane ngjallur edhe diskutime nga keshilltaret.

Me ne fund, pas shume muajsh eshte bere e mundur edhe pergjysmimi i tarifave per regjistrimin nga mediat te aktiviteteve kulturore dhe sportive ne qytetin e Shkodres cka do te thote se nje pjese e mire e aktiviteteve ne Shkoder do te jene pjese edhe e ekraneve te mediave ne Shkoder

Artikulli paraprakVLLAZNIA NË JANAR DREJTË MALIT TË ZI
Artikulli tjetërPLANI I MBETJEVE, PREZANTOHET SKEMA E RE