Spektakël në qiejt e Zelandës së Re, kanë qenë veçanërisht aktive këtë sezon. Shumë prej turistëve, qëndrojnë zgjuar deri në mëngjes për të parë kombinimin epik të jeshiles dhe rozës, në një harmoni madhështore. Nuancat e një aurore përcaktohen nga përbërja e atmosferës. Më shumë oksigjen në ajër prodhon jeshile dhe të verdhë, ndërsa më shumë azot e bën një aurorë të duket e kuqe e errët ose blu.

Për të qenë më të qartë, mjafton të shijoni pamjet.