Pas nje pune intensive dhe ore te gjata nen kushte ekstremi te motit te keq, elektricistet e njesise OSSH Malësi e Madhe, #Shkodër kanë mundur kete mbremje ti japin energji elektrike #Vermoshit, skajit verior te vendit.
📍Fideri i Kelmendit, 120 km, pësoi demtime ne disa degezime gjate fundjaves, si pasojë e reshjeve të deborës❄️
📍Diten e djeshme iu dha energji Lepusesh, kurse me heret ishin furnizuar Tamara dhe Boga.
#OperatoriSistemitShpërndarës
#OSHEE_GROUP