HILA : INVESTIMET NUK DO TË NDALEN, KËTO NDËRHYRJE PJESË E PUNËS SË PËRDITSHME. Ne Komunën e Bushatit, prej disa ditësh ka nisur puna për pastrimin e kanaleve te cilat shpesh herë kane sjelle probleme per komunitetin e kesaj zone. Fale nderhyrjes se Kryetarit te Komunes bushat Zef Hila, tashme nje problematike e hasur ne vazhdimesi merr zgjidhjen e duhur.

Nga ana tjetër banorë të zonës dhe kryetari I fshatit Bushat, kane deklaruar se kjo ishte nje nderhyrje e domosdoshme pasi gjate sezonit te shirave kjo zone ka qene teper problematike. Jane me shume se 1 km, te cilat tashme jane kthyer ne gjendje optimale duke zgjidhur kete problem per banoret, nderkohe qe ne territorin e komunes Bushat, jane planifikuar nje sere nderhyrjesh te tjera per te zgjidhur perfundimisht problematiken e kanaleve kulluese ne kuader te planit te punes se administrates se komunes se Bushatit e cila ka qene gjithnje prane komunitetit.

Artikulli paraprakRASTET E ANEMISË TEK FËMIJËT, NË RRITJE
Artikulli tjetërNIS GARA NË “CMIMET PJETËR GACI”