Qytetarë dhe simpatizantë të Partisë Demokratike u nisën nga Shkodra drejt Tiranës për të marrë pjesë në protestën e organizuar nga opozita. Nënkryetari i PD Shkodër Qashif Hoxha thotë se arsyet për të protestuar ndaj qeverisë janë të shumta.

Nga Shkodra janë rreth 2 mijë protestues që janë nisur drejt kryeqytetit ndërsa kjo protestë është një mesazh edhe për ndërkombëtarët.

Përveç qytetit, protestuesit janë organizuar edhe në njësitë administrative të Shkodrës.

 

Artikulli paraprakFESTIVALI FOLKLORIK “LEZHA 2023”
Artikulli tjetërLEZHA I BASHKOHET PROTESTËS SË OPOZITËS