Ka nisur protesta e paralajmëruar në Tiranë, pas ngjarjes së rëndë të raportuar në Prishtinë ku një 11-vjeçare u përdhunua nga pesë persona.

Pjesë e kësaj proteste janë bërë personazhe të botës së artit dhe muzzikes.

“Sa prej dhunuesve dënohen, Kemi rastin e Kavajës, ku dhunuesit dolën nga burgu. Kemi rastin e Rrëshenit që nuk e dimë çfarë ka ndodhur me dhunuesit”, tha aktivistja Xheni Karaj.