Është përfshirë nga flakët një banesë pranë burgut të grave në Tiranë.

Raportohet se ka raportime vetëm për dëme materiale.

Banorët ndërkohë janë evakuuar sepse rrezikonin të asfiksoheshin.

Nga ana tjetër, zjarrfikëset dhe policia janë në vendngjarje e po punojnë për neutralizimin e flakëve, por edhe zbardhjen e shkaqeve të rënies së saj.