Ka përfunduar mbledhja e kryetarit të komanduar të PD-së, Enkelejd Alibeaj me 17 kandidatët që pritet të garojnë si kryebashkiakë në zgjedhjet lokale të 14 majit.

Tahsmë nis mbledhja e kryesisë së PD-së dhe në përfundim, Alibeaj do të flasë para mediave për vendimet përfundimtare të marra.

Artikulli paraprakZGJEDHJET E 14 MAJIT/ PS MBLEDH KRYESINË PËR TË SHPALLUR KANDIDATËT PËRFUNDIMTARË
Artikulli tjetërKRYEBASHKIAKËT SOCIALISTË “ME ZEMËR NË DORË”, ASKUSH NUK E DI FATIN E TIJ PËR KANDIDIMIN NË 14 MAJ